The comeback of the Nobles

Det var en mørk og stormfull aften, iallefall litt.

Vi befinner oss i en landsby utenfor en skog, ca 1,6 km sør for en elv. I horisonten kunne man skimte en borg på andre siden av elven. Vi planlegger å overnatte på et vertshus i øverste etasje i en loftsetasje. Landsbyen hadde vært forlatt i ca 50 år. Oppdragsgiveren er en slektning av greven som eier borgen. Borgen er forlatt også. Vi har møtt litt forskjellig av vesener så langt, ghouls blant annet. Oppdraget vårt går ut på å scoute området, så rapportere tilbake, eventuelt kvitte oss med ulike utysker som måtte dukke opp.

I vertshusets første etasje fant vi et gammelt pergament, et brev fra Baron Abbadan til Grev Engelbert. Brevet beskriver at han holder ulike typer “kjæledyr” som tydeligvis er mannevonde og dreper bønder hvis de tilfeldigvis er for nær. Vi innhentet kunnskaper om naturen og fant ut at ett av “kjæledyrene” det var snakk om i brevet er en medusa. Man må unngå å se henne i øynene med mindre man vil bli til sten.

Før vi skulle ta kvelden besluttet vi at vi måtte gå igjennom kjelleren for å se at det ikke var noe der… men det var det. To ghouls var der nede som ble bekjempet av Gunnvor og Ragnvald. Begge to ble for øvrig skadet av ghoulene… noe som kanskje får noe å si på sikt.

Til slutt undersøkte vi loftet og Gunnvor fant noen rester av abjuration magi. Samtidig fant hun noen edelstener til en verdi av ca 300 gp. Videre finner Gunnvor en liten ring. I det siste rommet i loftet finner vi to skjeletter som for lengst er blitt mumifisert. Vi finner en magisk brosje på ett av skjelettene.

I nabohuset til vertshuset var det en smie. I første etasje var det ingenting spesielt å bemerke, men fra kjelleren kom det lyder. Vi gikk ned og møtte på et skjelett som ikke var spesielt begeistret for at vi kom ned. Det gikk rett til angrep på presten og etter en tøff kamp og med heldige slag gikk presten ned. Gunnvor fikk ideen om å finne en warhammer siden det ikke så ut til at vi gjorde spesielt mye skade på skjelettet med sverdene våre. Gunnvor fikk overlevert warhammeren til Ragnvald som, til tross for å ha tatt mye skade, endelig knuste skjelettet. Kampen var over, og partiet fikk healet seg opp igjen ved hjelp av presten sin channel energy. THE END

Comments

Ingjald Ingjald

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.